Monkey Town Bergen op Zoom, stap 1 van 5

U bent hier:  Stap 1

In vijf eenvoudige stappen kunt u een feestje reserveren. De feestjes kunnen plaatsvinden op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag.

Tijdens de vakantieperiode is het alleen mogelijk op zaterdag en zondag een kinderfeestje te boeken, tenzij anders aangegeven. 

LET OP! Extra maatregelen voor kinderfeestjes rondom COVID-19:
I.v.m. de beperking op het aantal bezoekers is het op dit moment alleen mogelijk om met maximaal 2 volwassenen een kinderfeestje te reserveren. Verder willen wij u vragen om zo veel mogelijk als groep in één keer binnen te komen. Mocht het toch zo zijn dat ouders hun kinderen zelf naar Monkey Town brengen dan is het de bedoeling dat één volwassen begeleider deze kindjes bij de ingang opvangt zodat de ouders niet verder naar binnen hoeven te komen (laat dit moment zo kort mogelijk duren zodat er geen opstopping bij de ingang ontstaat). Aan het einde van het feestje ook graag weer als groep in één keer naar buiten gaan. Als er ouders zijn die hun kind zelf komen halen dan kunnen zij wachten bij de voorste rode nooddeur op de parkeerplaats. Daar kunnen jullie de kindjes aan hun eigen ouders overdragen.
 

Bullet
Bullet
Bullet
Bullet/
Bullet

Legenda
Er zijn geen reserveringen meer mogelijk op de aangegeven dag.
  Naar stap 2